WRITTEN BY
Marco
26.9.2022
No items found.

Úspornější a udržitelnější fleet díky nástroji Quickscan

V Business Lease jsme na výraznější nástup elektromobility připraveni a dokážeme klientům vymyslet řešení na míru. Díky nástroji Quickscan umíme efektivně pracovat s daty o vozových parcích, navrhneme, kde uspořit, jak snížit produkci CO2 nebo jak lépe nastavit poměr mezi vozy se spalovacími a alternativními pohony.

Jak taková analýza s nástrojem Quickscan funguje?

Nejprve společně shromáždíme údaje o vašem vozovém parku. Odborníci z Business Lease pak tato data zanalyzují díky bohatým zkušenostem z oblasti elektromobility a znalosti lokálního trhu s přihlédnutím k vašim cílům a potřebám. Na následujícím setkání s vámi výsledky probereme, předložíme výslednou zprávu a zaměříme se na další kroky k vybudování udržitelnějšího vozového parku.

Nástroj Quickscan umí vyhodnotit řidičské chování jednotlivých skupin řidičů ve vaší firmě a na základě toho stanovit vhodné úpravy fleetu. Zjistíme tak, jakou část vozového parku se vyplatí nahradit elektrickými či hybidními vozidly, aby došlo nejen k úspoře emisí oxidu uhličitého, ale i k úspoře paliva.

Láká vás elektromobilita, ale zatím s ní ve firmě nemáte zkušenosti?

Kromě poradenského servisu a dodání vozů umíme zajistit i potřebný „hardware“ a software.Díky našemu partnerovi, společnosti COMelectric, jsme schopni vám zprostředkovat nabíjecí stanice, jejich instalaci a vše, co je nutné k jejich provozu. Pro oblast elektomobility máme navíc v Business Lease specializovaný tým, který vám vždy dokáže poradit.

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.