22.3.2024
No items found.

Příběh klienta Intersnack - operativní leasing s Business Lease

O klientovi

Intersnack a.s. je nadnárodní výrobce slaných pochutin, který v Česku působí od roku 1993. Populární je zde zejména díky oblíbeným chipsům Bohemia, Chio a POM-BÄR.

S Business Lease firma spolupracuje od roku 2016, kdy se rozhodla pro využívání služeb full service operativního leasingu ve variantě uzavřené kalkulace – produkt Business Lease Optimal. V současné doběs Business Lease provozuje 20 vozů značek Škoda, BMW a Volvo.

Jaká byla klientova situace?

Intersnack využívá osobní firemní vozidla zejména pro management a obchodní zástupce.

Dříve společnost vozy financovala z vlastních zdrojů, později se však z praktických důvodů rozhodla pro operativní leasing. Následně oslovila vybrané leasingové společnosti, které podle vedení splňovaly vysoké nároky na kvalitu – mezi nimi také Business Lease. Klient byl s naší nabídkou spokojen, a v roce 2016 tak začala úspěšná spolupráce.

Jaké řešení firma využívá?

Intersnack využívá produkt Business Lease Optimal, díky kterému má zajištěné financování a kompletní služby spojené s provozem firemních vozidel a zajištěním mobility svých zaměstnanců. Business Lease zajišťuje údržbu, opravy, výměnu pneumatik, pojištění, dálniční známky, silniční asistenci, náhradní vozidla a další sekundární služby.

Řidiči mohou využít „Linku služeb“ - asistenční linku, která dokáže reagovat na veškeré jejich požadavky, sjednává termíny servisních prací, zajišťuje náhradní vozidla apod.

Klient má k dispozici kontaktní osobu, která mu pomáhá s řešením všech potřeb z pohledu managementu firmy. „Naše kontaktní osoba je výborná, je v naší spolupráci opravdovým partnerem. Když se vyskytl nějaký problém, pomohla nám a vše vyřídila tak, aby nevznikly nepříjemnosti,“ komentuje Jiří Diviš, zástupce společnosti Intersnacku.

Hodnocení klienta

Firma si na operativním leasingu chválí především pohodlí pro vyšší a střední management, který se nemusí zabývat rozsáhlou administrativou se sjednáváním jednotlivých služeb. Vše za ně řeší Business Lease, zaměstnanci klienta vozy jen komfortně užívají.

Management Intersnacku, který klade důraz na dlouhodobé plánování a finanční stabilitu, velmi oceňuje předvídatelnost nákladů, kterou operativní leasing poskytuje. Tato forma leasingu jim umožňuje snadno kalkulovat měsíční výdaje na provoz vozového parku na několik let dopředu, což zajišťuje stabilní cash-flow a eliminuje riziko nečekaných výdajů. Tato výhoda je z pohledu vrcholového managementu a finančního řízení společnosti klíčová, neboť umožňuje efektivnější alokaci zdrojů a lepší finanční plánování.

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.