23.8.2023
No items found.

Představujeme Hanu Výmolovou, novou jednatelku a osobnost na pozici Managing Director

S potěšením Vám představujeme Hanu Výmolovou, která se 31. 7. 2023 připojila k týmu Business Lease na pozici Managing Director. Hana Výmolová se do Business Lease, kde na různých řídících pozicích působila v minulosti přes 9 let, vrací po téměř 3 leté zkušenosti v roli Manažerky ženského fotbalu AC Sparta Praha.

„Business Lease je společnost, která klade velký důraz na firemní kulturu a stojí na hodnotách, které jsou naprosto slučitelné s mými osobními hodnotami. Zároveň je Business Lease společností, pro kterou jsou velmi důležití lidé, ať už se bavíme o zaměstnancích, tak i o našich klientech a obchodních partnerech. Zaměřujeme se na kvalitní služby, budujeme pevné vazby s klienty i dodavateli. Chceme vždy porozumět potřebám klientů, abychom mohli naplnit jejich očekávání a byli s námi spokojeni. Operativní leasing je o dlouhodobém obchodním vztahu, který je udržitelný jen v případě spokojenosti klienta s nabídnutým řešením,“ vyjadřuje se Hana Výmolová o společnosti, do jejíhož vedení nastupuje.

Největším koníčkem Hany Výmolové je ženský fotbal, kterému se věnuje již více než 30 let. Zkušenosti z profesionálního sportu, které získala, jsou aplikovatelné i v jiných oblastech života. Pokud jí zbývá čas na cyklistiku, ráda usedá na kolo (elektrokolo 😊) a užívá si kilometry v přírodě na Labských stezkách.

Jsme rádi, že se do týmu vrací osobnost, která spoluvytvářela a žije našimi firemními hodnotami, které jsou platné v byznyse i ve sportu. Zodpovědnost, touha se zlepšovat, vzájemný respekt a pozitivní přístup s úsměvem.

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.