22.8.2023
No items found.

Lukáš Englický, nový obchodní ředitel, seznamte se.

S radostí Vám představujeme Lukáše Englického, nového obchodního ředitele, který se v červenci připojil k týmu Business Lease. Lukáš Englický do Business Lease přichází se zkušenostmi z bankovní leasingové společnosti, primárně v oblastech operativního leasingu, fleet managementu a remarketingu osobních a užitkových vozidel.

Posledních téměř 6 let působil na různých manažerských pozicích v ČSOB Leasing, kde v posledních letech řídil útvar Full Service Leasing v obchodních i provozních činnostech. Jeho předchozím působištěm byl projekt TICK TACK s.r.o., kde se věnoval provoznímu managementu.

V naší společnosti je Lukáš odpovědný za řízení obchodních týmů pro nové i stálé klienty, marketingových aktivit a našeho produktu pro flexibilní mobilitu klientů - Business Rent.

„Osobně vnímám jako obrovské štěstí, pokud mám možnost spolupracovat s profesionály a inspirativními kolegy, kteří posouvají vpřed jak samotnou firmu a vztahy s klienty, tak i mě samotného. Přesně takový kolektiv jsem poznal v Business Lease a těším se na společnou práci. Operativní leasing a mobilita jsou krásné disciplíny a cílem je být pro naše klienty i nadále jejich prvotřídním poskytovatelem,“ říká nový obchodní ředitel.

Mimo práci si Lukáš užívá čas strávený s rodinou. Jeho téměř celoživotním koníčkem je motorsport, auta i jejich technologie.

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.