WRITTEN BY
Tomáš Bursík
23.4.2024
No items found.

Jaroslav Bohata, nový obchodní ředitel, seznamte se!

Obchodní tým Business Lease nově vede Jaroslav Bohata, seznamte se s ním v krátkém rozhovoru.

Na manažerský post nastupujete po letité praxi ve společnosti. Jaká byla vaše cesta a jak vnímáte svou roli v nové funkci?

Na různých pozicích v obchodním týmu působím v Business Lease už celých 17 let, naposledy jako Team Leader v oddělení péče o klienty. V nové pozici chci především podporovat své kolegy v obchodním oddělení a pomáhat rozvíjet jejich dovednosti a schopnosti.

Zároveň hodlám z nové pozice obchodního ředitele utužovat dobré vztahy se stávajícími klienty a pomáhat při navazování nových spoluprací. A v neposlední řadě také rozvíjet vztahy s našimi dodavateli a přenášet nabízená řešení na naše zákazníky.

Vidíte nějaké příležitosti pro zlepšování nabízených služeb Business Lease? Jakou roli v něm budou hrát inovace?

Chtěl bych nadále rozvíjet naše služby a vylepšovat je na základě zpětné vazby od klientů. Také bych se chtěl zasadit o to, aby kolegové z obchodního týmu byli našimi zákazníky ještě více vnímáni jako konzultanti, kteří v širší míře využívají naše poradenské nástroje, a to včetně těch zaměřených na postupný přechod na elektromobilitu. A hlavně abychom vždy dokázali klientům najít vhodné řešení firemní mobility.

Co na vaši novou pozici říká vaše nejbližší okolí, daří se vám skloubit práci s osobním životem? Prozradíte nám nějakého svého koníčka?

V osobním životě neočekávám žádné změny, rád se budu dál věnovat v létě cyklistice a v zimě lyžování.

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.