WRITTEN BY
Tomáš Bursík
17.7.2019
No items found.

Business Lease pomáhá

Na přelomu července a srpna absolvoval tým Business Lease, tentokrát ve spolupráci s K4 No Limit, dobrodružný závod za poznáním České republiky z cyklistického sedla.Žádná romantika to však nebyla, čekalo nás 2222 km, které jsme museli zdolat za 111 hodin a poprvé v historii našeho týmu pouze ve čtyřčlenné sestavě! A my jsme to dokázali a navíc se umístili na úžasném 3. místě!

Jako každý rok jsme si pečlivě vybírali patrona – člověka s handicapem, pro kterého budeme během závodu vybírat finanční prostředky.Letos je jím 12letá Hanička Matlášková, která se narodila zdravá stejně jako my. Až po několika měsících se u Haničky projevil Westův syndrom, velmi těžká forma epilepsie ohrožující její život.Více o jejím příběhu se můžete dozvědět na jejím blogu.Pro Haničku vybíráme peněžní prostředky pomocí našeho Nadačního fondu Because we care, který dlouhodobě pomáhá handicapovaným dětem a lidem s omezenou mobilitou.

Pro podporu Haničky jsme spolu s Nadačním fondem Because we care vytvořili veřejnou sbírku, do které můžete přispět i Vy. Číslo účtu je: 266284493/0300, variabilní symbol: 111.Vybrané finanční prostředky věnujeme Hančiným rodičům k zajištění základní péče (Nutrilon, přebalovací pult, sedačka do auta atd.).Sledovat náš tým jste mohli od 30. 7. 2019 na facebookových stránkách Because We Care nebo na webových stránkách pořadatele Cesta za snem.Děkujeme za podporu a držte nám palce i dalších ročnících!Tým Business Lease spolu s K4 – No Limit

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.